1 sruby sa klejone - musisz miec dluga przedluzke i klucz na sztywno bo ruchowy zlamiesz
2-tyl jest 3x lzejszy do zrobienia niz przod
dobre rady ? Skorzystaj z mozliwosci skrecania kol z przodu

Moderatorzy: fabek, zibi2210, SuperBuster11
Dokładnie tak zrobiłem,wziąłem szlifierkę i powoli zeszlifowałem ranty na tarczach,stanleym210 pisze:.Jeżeli już to delikatnie małą szlifierką kątową
Człowieku domowym sposobem to Ty możesz spróbować odswierzyć drewienko na konsoli a nie zabierać się za naprawianie zepsutej tarczy.SWAT pisze:domowym kosztem naprawic?
Kolego ja ich nie zakładałem,one już były założone.Ja wymieniłem tylko klocki a że tarcze miały delikatny rant to je zeszlifowałem.mbsly pisze:kto zaklada uzywane tarcze z rantem?
moje M102 w papierach ma max prędkość 175km/h,więc nie ma tu mowy o jeździe z prędkościami 180 :-Dbartpol1 pisze:jak rozpedzisz auto do 180km/h i bedziesz hamował , a zadnego bicia nie bedzie to wtedy dopiero sukces bedzie -
jezeli tarcze maja delikatny rant to nie ma potrzeby szlifowania go,aby klocki dobrze przylegaly do tarczy.Paszczak Junior pisze:że tarcze miały delikatny rant to je zeszlifowałem.
Zaufaj mi,nie jestem samobójcą. Gdyby tarczę nadawały by się do wymiany to zwyczajnie bym je wymienił. Rant na nich nie był zbyt wielki,więc postanowiłem je zeszlifować.mbsly pisze:a jezeli ten rant jest juz tak duzy,ze po zalozeniu klockow,hamulec nie dziala prawidlowo to prawdopodobnie tarcza jest juz do wymiany.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość